Accountancy

Lees op deze pagina meer over accountantsverklaring, analyse en advisering.

Consilio helpt u met

  • Meer grip op uw bedrijfsvoering
  • De samenstelling en beoordeling van uw jaarrekening
  • Advisering op het gebied van automatisering, financiële verslaglegging, het opzetten van budgetterings- en kostprijssystemen en financiële verslaglegging
  • Bedrijfseconomische advisering
  • Analyse van uw resultaatsontwikkeling
  • Verzorgen van een accountantsverklaring

Accountantsverklaring

Als geaccrediteerde accountantsorganisatie zorgt Consilio voor uw organisatie voor een jaarrekening met een accountantsverklaring. Dit kan van belang zijn als uw organisatie dit vraagt en / of subsidies ontvangt, zoals bijvoorbeeld een kinderopvangorganisatie met een subsidie boven een bepaald bedrag afhankelijk per gemeente. 

Certificering

Onze accountants geven adviezen over uw fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen. Het beroep van belastingadviseur is niet wettelijk vastgelegd. In tegenstelling tot de ons omringende landen mag iedereen in Nederland zich op het ingewikkelde gebied van belastingadviezen begeven. Door gebruik te maken van een adviseur van het Register Belastingadviseurs (RB) bent u verzekerd van kwaliteit. Een RB is verplicht om zijn kennisniveau op peil te houden door middel van het bijhouden van Permanente Educatiepunten en is gebonden aan het reglement voor de beroepsuitoefening.

Consilio is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB) die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt. Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij Consilio is gewaarborgd.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.