+31 43 7600 163 | +31 45 5351 245 info@consilio-loc.nl

Unser team

Lernen Sie das Consilio-Team kennen.

Marcel Coenen

Marcel Coenen

Steuerberater

“Parate kennis, analytisch vermogen en hartstocht voor het vak”

In Tilburg, aan de Katholieke Universiteit Brabant, heb ik fiscale economie gestudeerd. Tijdens mijn studie gaf ik met veel enthousiasme les in de vakken economie en handelswetenschappen aan het Henric van Veldeke College te Maastricht. Na afronding van mijn studie was ik onder meer actief in de functie van toegevoegd docent aan de Katholieke Universiteit Brabant, International Tax Manager Allied Domecq PLc te London en Partner bij PWC. Verder heb ik diverse wetenschappelijke publicaties geschreven.

Binnen Consilio ben ik vooral bezig met (internationale) fiscale advisering en begeleiding van bedrijfsovernames.

marcel.coenen@consilio-loc.nl

Belinda Fens

Belinda Fens

Steuerberater/Finanzplaner

“Oplossingsgericht en proactief”

Na mijn opleiding Sociale Zekerheidswetenschappen in Tilburg en Fiscaal recht in Groningen ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als pensioenspecialist bij Amev, Nationale Nederlanden, Hoffelijk Financieel en de Rabobank.

Ik adviseer op het gebied van pensioenen, oudedagsvoorzieningen en belastingen voor NederBelgen / grensarbeiders. Tevens doe ik de interne zaken en financiële administratie voor ons kantoor.

belinda.fens@consilio-loc.nl

Ed Limpens

Ed Limpens

Accountant AA RB

“Trusted advisor”

Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn echtgenote Paula, onze zoon en dochter zijn ook werkzaam voor Consilio. Ik heb mijn accountancy en vervolgstudie Register Belastingadviseur afgerond in Utrecht. Na mijn studie accountancy was ik onder meer actief als lid van diverse commissies bij de NBA te Amsterdam (o.a. commissie vaktechniek). Vanaf 1 januari jl. ben ik lid van de Raad voor Toezicht van de NBA.

Binnen Consilio ben ik vooral bezig met het opbouwen en in stand houden van de klantenportefeuille alsmede het leveren van adviezen op het gebied van accountancy en fiscaliteiten.

ed.limpens@consilio-loc.nl

 

Anke Cloudt

Anke Cloudt

Steuerberater

“Zorgvuldig en behulpzaam”

Ik verzorg voor zowel ondernemers als particulieren, met inbegrip van NederBelgen / grensarbeiders, de aangiften inkomstenbelasting.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor aanwezig.

anke.cloudt@consilio-loc.nl

Andy Limpens

Andy Limpens

Assistent Accountant/Lohnbuchhalter

“Teamplayer en luisterend oor”

Mijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van financiële administraties en het doen van voorbereidend werk voor de jaarrekeningen. Alsmede ben ik verantwoordelijk voor de loonadministratie.

andy.limpens@consilio-loc.nl

 

Ingrid Maassen

Ingrid Maassen

Assistent Accountant

“Klantbelang voorop”

Mijn takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor aanwezig.

ingrid.maassen@consilio-loc.nl

Sandra Hendrikx-Maessen

Sandra Hendrikx-Maessen

Buchhaltungsberater/Senior Assistent Accountant

“Gemotiveerd en resultaatgericht”

Ik ben verantwoordelijk voor de overall planning, de review van – en het opstellen van jaarrekeningen. Verder begeleid ik mijn collega’s op accountancy gebied.
De diversiteit aan klanten zorgt voor dynamiek in de te verrichten werkzaamheden. Dit zorgt voor continue uitdaging in mijn werk.

sandra.hendrikx@consilio-loc.nl

Dylano Jankie

Dylano Jankie

Junior Assistent Accountant

“Efficiënt en effectief”

Bij Consilio voer ik administratieve taken uit en assisteer ik mijn collega’s.

dylano.jankie@consilio-loc.nl

Paula Limpens

Paula Limpens

Assistent Accountant/Office Manager Kerkrade

“Gemotiveerd en pietje precies”

Mijn takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en kantoorzaken. Daarnaast onderhoud ik contacten met externe partners en houd ik toezicht op het geformuleerde beleid.

Ik werk parttime en ben dinsdag tot en met vrijdag op kantoor aanwezig.

paula.limpens@consilio-loc.nl

Juul Bessems

Juul Bessems

Steuerberater

“Accuraat en flexibel“

Ik houd me bij Consilio hoofdzakelijk bezig met de voorbereiding van fiscale adviezen, het opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting voor grensarbeiders.

juul.bessems@consilio-loc.nl

Caja de Liège

Caja de Liège

Assistent Accountant

“Teamplayer en doorzetter”

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van financiële administraties en het opmaken van jaarcijfers voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ik vind het belangrijk continue kwaliteit te leveren en de klanten te voorzien van actuele financiële informatie die voor hun van belang is. Dit geeft mij voldoening.

caja.de.liege@consilio-loc.nl

Anouk Rijnders

Anouk Rijnders

Rechtsberater/Office Manager Maastricht

“Zaken niet onnodig moeilijk maken”

Sinds juli 2018 versterk ik de juridische adviespraktijk van Consilio. Daarnaast onderhoud ik de contacten met externe partners en ben ik verantwoordelijk voor interne zaken.

anouk.rijnders@consilio-loc.nl

Danique Hendrikx

Danique Hendrikx

Juriste

“Gedreven en overtuigend”

Na het behalen van zowel mijn fiscaal recht als Nederlands recht diploma aan de Universiteit van Maastricht ben ik werkzaam geweest als bedrijfs(jurist) voor meerdere juridische advieskantoren.

Bij Consilio ben ik verantwoordelijk voor de juridische adviespraktijk voor zowel particulieren als ondernemers. Het geven van juridische adviezen, het voeren van procedures en mediation behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Met mijn gedreven en ambitieuze mentaliteit kijk ik niet alleen naar juridische oplossingen maar ook naar de praktische belangen van mijn cliënt. Alleen op deze manier kan een zo goed mogelijk resultaat worden bereikt.

Meine Unterstützung und ein zuverlässiger Ansprechpartner bei allen Unternehmerfragen

In erster Linie für mein eigenes Unternehmen, aber auch für die Firmen und Unternehmer, die ich in Bezug auf ihre grenzüberschreitende Geschäftstätigkeiten berate. Unter diesem Gesichtspunkt nimmt Consilio auch für Unternehmer, und insbesondere für meine Geschäftsbeziehungen, eine wichtige Rolle ein.

Armand Vliegen
Geschäftsführer Euregiomarketing

Umfangreiche Expertise im Geschäftswesen

Ein Steuerexperte muss für mich jemand sein, der nichts schöner findet, als den besten steuerlich vertretbaren und finanzfreundlichen Ansatz für mich (und mein Unternehmen) zu suchen und vor allem zu finden. Ein Experte, der mit der Gesetzeslage bestens vertraut ist und es versteht, die geschäftliche und persönliche Situation steuerlich optimal zu kombinieren. Das Ergebnis: Steuerberatung, die mir ein Lächeln ins Gesicht zaubert, weil sie aufgeht, möglich ist und genau zu mir passt. Genau das habe ich bei Herrn Coenen gefunden.

Ingrid de Groen

Kurze Kommunikationswege, Fachwissen und progressive Ansichten

Als erfahrener (inter-)nationaler Unternehmer empfehle ich die konkrete, transparente und budgetfreundliche Herangehensweise von Consilio jedem potentiellen Kunden, ob Start-up oder renommiertes und gefestigtes Unternehmen, für jeden Fachbereich. Kurze Kommunikationswege, Fachwissen in und Zugang zu einem breiten Spektrum von Fachbereichen und angrenzenden Bereichen mit zukunftsorientierten und progressiven statt traditionellen und retrospektiven Ansichten.

Josy Stijns

Persönliche Betreuung und Fachwissen

Wir vertrauen bereits seit mehr als 10 Jahren auf Consilio, denn sie bieten uns eine persönliche Betreuung und das entsprechende Fachwissen in den für uns relevanten finanziellen und steuerlichen Angelegenheiten.

Floris Drabbe
HRC International BV

Ideal: Rechnungsstellung und Buchhaltung gleichzeitig

Als beginnender Unternehmer kann ich nicht nur meine Buchhaltung digital vornehmen, sondern meinen Kunden auch über das System von Consilio Rechnungen stellen. So kostet mich die Verwaltung wenig Zeit und ich erhalte schnell Antworten auf meine Fragen. Eine tolle Lösung!

Otto van Wiggen
Mission Command

Möchten Sie mehr wissen?

Dann nehmen Sie einfach Kontakt mit uns auf.