+31 43 7600 163 | +31 45 5351 245 info@consilio-loc.nl

Our team

Get to know the team of Consilio.

Marcel Coenen

Marcel Coenen

Tax advisor

“Parate kennis, analytisch vermogen en hartstocht voor het vak”

In Tilburg, aan de Katholieke Universiteit Brabant, heb ik fiscale economie gestudeerd. Tijdens mijn studie gaf ik met veel enthousiasme les in de vakken economie en handelswetenschappen aan het Henric van Veldeke College te Maastricht. Na afronding van mijn studie was ik onder meer actief in de functie van toegevoegd docent aan de Katholieke Universiteit Brabant, International Tax Manager Allied Domecq PLc te London en Partner bij PWC. Verder heb ik diverse wetenschappelijke publicaties geschreven.

Binnen Consilio ben ik vooral bezig met (internationale) fiscale advisering en begeleiding van bedrijfsovernames.

marcel.coenen@consilio-loc.nl

Belinda Fens

Belinda Fens

Tax Advisor/Financial Planner

“Oplossingsgericht en proactief”

Na mijn opleiding Sociale Zekerheidswetenschappen in Tilburg en Fiscaal recht in Groningen ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als pensioenspecialist bij Amev, Nationale Nederlanden, Hoffelijk Financieel en de Rabobank.

Ik adviseer op het gebied van pensioenen, oudedagsvoorzieningen en belastingen voor NederBelgen / grensarbeiders. Tevens doe ik de interne zaken en financiële administratie voor ons kantoor.

belinda.fens@consilio-loc.nl

Ed Limpens

Ed Limpens

Accountant AA RB

“Trusted advisor”

Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn echtgenote Paula, onze zoon en dochter zijn ook werkzaam voor Consilio. Ik heb mijn accountancy en vervolgstudie Register Belastingadviseur afgerond in Utrecht. Na mijn studie accountancy was ik onder meer actief als lid van diverse commissies bij de NBA te Amsterdam (o.a. commissie vaktechniek). Vanaf 1 januari jl. ben ik lid van de Raad voor Toezicht van de NBA.

Binnen Consilio ben ik vooral bezig met het opbouwen en in stand houden van de klantenportefeuille alsmede het leveren van adviezen op het gebied van accountancy en fiscaliteiten.

ed.limpens@consilio-loc.nl

 

Anke Cloudt

Anke Cloudt

Tax Advisor

“Zorgvuldig en behulpzaam”

Ik verzorg voor zowel ondernemers als particulieren, met inbegrip van NederBelgen / grensarbeiders, de aangiften inkomstenbelasting.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor aanwezig.

anke.cloudt@consilio-loc.nl

Andy Limpens

Andy Limpens

Assistant Accountant / Payroll Advisor

“Teamplayer en luisterend oor”

Mijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van financiële administraties en het doen van voorbereidend werk voor de jaarrekeningen. Alsmede ben ik verantwoordelijk voor de loonadministratie.

andy.limpens@consilio-loc.nl

 

Ingrid Maassen

Ingrid Maassen

Assistant Accountant

“Klantbelang voorop”

Mijn takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Ik werk parttime en ben op maandag, dinsdag en vrijdag op kantoor aanwezig.

ingrid.maassen@consilio-loc.nl

Sandra Hendrikx-Maessen

Sandra Hendrikx-Maessen

Financial Administration Advisor / Senior Assistant Accountant

“Gemotiveerd en resultaatgericht”

Ik ben verantwoordelijk voor de overall planning, de review van – en het opstellen van jaarrekeningen. Verder begeleid ik mijn collega’s op accountancy gebied.
De diversiteit aan klanten zorgt voor dynamiek in de te verrichten werkzaamheden. Dit zorgt voor continue uitdaging in mijn werk.

sandra.hendrikx@consilio-loc.nl

Dylano Jankie

Dylano Jankie

Junior Assistant Accountant

“Efficiënt en effectief”

Bij Consilio voer ik administratieve taken uit en assisteer ik mijn collega’s.

dylano.jankie@consilio-loc.nl

Paula Limpens

Paula Limpens

Assistant Accountant / Manager Kerkrade Office

“Gemotiveerd en pietje precies”

Mijn takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en kantoorzaken. Daarnaast onderhoud ik contacten met externe partners en houd ik toezicht op het geformuleerde beleid.

Ik werk parttime en ben dinsdag tot en met vrijdag op kantoor aanwezig.

paula.limpens@consilio-loc.nl

Juul Bessems

Juul Bessems

Tax Advisor

“Accuraat en flexibel”

Ik houd me bij Consilio hoofdzakelijk bezig met de voorbereiding van fiscale adviezen, het opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting voor grensarbeiders.

juul.bessems@consilio-loc.nl

Caja de Liège

Caja de Liège

Assistant Accountant

“Teamplayer en doorzetter”

Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van financiële administraties en het opmaken van jaarcijfers voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ik vind het belangrijk continue kwaliteit te leveren en de klanten te voorzien van actuele financiële informatie die voor hun van belang is. Dit geeft mij voldoening.

caja.de.liege@consilio-loc.nl

Anouk Rijnders

Anouk Rijnders

Legal Advisor / Manager Maastricht Office

“Zaken niet onnodig moeilijk maken”

Sinds juli 2018 versterk ik de juridische adviespraktijk van Consilio. Daarnaast onderhoud ik de contacten met externe partners en ben ik verantwoordelijk voor interne zaken.

anouk.rijnders@consilio-loc.nl

Danique Hendrikx

Danique Hendrikx

Juriste

“Gedreven en overtuigend”

Na het behalen van zowel mijn fiscaal recht als Nederlands recht diploma aan de Universiteit van Maastricht ben ik werkzaam geweest als bedrijfs(jurist) voor meerdere juridische advieskantoren.

Bij Consilio ben ik verantwoordelijk voor de juridische adviespraktijk voor zowel particulieren als ondernemers. Het geven van juridische adviezen, het voeren van procedures en mediation behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Met mijn gedreven en ambitieuze mentaliteit kijk ik niet alleen naar juridische oplossingen maar ook naar de praktische belangen van mijn cliënt. Alleen op deze manier kan een zo goed mogelijk resultaat worden bereikt.

My rock and ally for all my business-related tax matters

Chiefly as regards my own business, but also for businesses and business owners I advise to operate over the border. In this sense too, Consilio is of great help to entrepreneurs and, specifically, to my business contacts

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Extremely knowledgeable

To my mind, a tax professional must like nothing better than searching for and, more importantly, finding the most tax-efficient and financially beneficial set-up for me (and my business). Kind of a tax geek, who is extremely knowledgeable about all the legislation and who has a real flair for balancing the business and the personal side of taxation. All of which adds up to tax advice that puts a smile on your face, because it works, it's feasible, and it's appropriate. Marcel does all that.

Ingrid de Groen

Short lines of communication, expertise, and a progressive attitude

As an experienced national and international entrepreneur, I recommend Consilio's practical, transparent and budget-friendly approach to every potential client, whether they are start-ups or well-known and established business, in any discipline. Short lines of communication, expertise in and access to many subjects and related areas, with a far-sighted and progressive attitude rather than the traditional retrospective view.

Josy Stijns

Personal attention and knowledge

We’ve worked with Consilio for more than 10 years, because of the personal attention we get and their knowledge of the financial and tax issues that are relevant to us.

Floris Drabbe
HRC International BV

Billing and bookkeeping in one, it's perfect

As a newly-established entrepreneur, I can both sort out my bookkeeping electronically and use the Consilio system to bill my customers. Admin takes up very little of my time, and I quickly get an answer to any questions. It's great!

Otto van Wiggen
Mission Command

Want to know more?

Contact us to arrange an initial meeting.