Onze kantoren

Consilio is een team van specialisten op het gebied van fiscale, financiële, juridische en accountancy dienstverlening voor de zzp-‘er, ondernemer in het MKB en de particulier.

Wij hebben kantoren in Kerkrade en Maastricht.

 

Kantoor Maastricht

Keizer Karelplein 8C
6211 TC Maastricht

info@consilio-loc.nl
+31 43 7600 163

Kantoor Kerkrade

Roda J.C. Ring 93
6466 NH Kerkrade

info@consilio-loc.nl
+31 45 5351 245

NBA Register Belasting Adviseurs

Consilio is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB) die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt. Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij Consilio is gewaarborgd.

Wij helpen u graag op het gebied van:

 • (Internationale) fiscale advisering;
 • bedrijfsadvisering;
 • het opzetten en optimaliseren van uw ondernemingsstructuur;
 • grensoverschrijdend wonen, werken en ondernemen;
 • (familiaire) bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht;
 • het beoordelen en opmaken van overeenkomsten;
 • aangiften inkomstenbelasting / M-Biljet / belastingaangiften in België en Duitsland
 • juridische vraagstukken;
 • estate- en financiële planning;
 • erf- en schenkbelasting;
 • oudedagsvoorzieningen / pensioen;
 • jaarrekening en boekhouding met online administratiesoftware met actueel inzicht in uw financiële gegevens en prestaties van uw bedrijf.
 • salarisadministratie en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel een van onze adviseurs.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent Consilio veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van Consilio bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor Consilio vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de Consilio systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.